A-A+
 
 

Welkom in Clos de la Fontaine,

Gastenverblijf & Gastenkamers 4 épis

In het noorden van de Provincie Luxemburg (Belgische Ardennen) in Chéoux, een typisch Ardens dorpje dat boven de vallei van de Ourthe torent.

Dominique en Benoît, Charles-Antoine, Eloi en Clémentine verwelkomen u in een oude hofstede opgetrokken in streekeigen natuursteen, die met zin voor traditie werd gerestaureerd en ingericht.

Het oude vakwerkgebouw ligt in het midden van een bloementuin.

U kunt er terecht in gastenkamers (met individuele badkamer en wc); enkele ervan hebben genoeg capaciteit voor een gezin. Ook baby’s zijn welkom.

Er is ook een landelijk gastenverblijf voor 9 volwassenen en 2 kinderen beschikbaar.

In onze rustige woonstede kunt u helemaal op adem komen en

  • Bij ontbijt genieten van producten van de hoeve en van onze moestuin, vers voor u geplukt en geoogst
  • Wandelen en rusten in onze tuin.
  • Uw kinderen in alle veiligheid laten ravotten. Ze zullen verrukt zijn door de pony, de geiten, de konijnen en de hoenderen op onze hoeve!
  • Een aangename avond doorbrengen bij het haardvuur of in de gezellige zithoek op uw kamer (televisie, koelkast)
  • Uw fietsen of motoren stallen
  • Profiteren van de houten buitenspelen, het voetbal- en badmintonterrein, de trampoline, enz.
  • Ruime info krijgen over bezoeken aan onze prachtige streek.

In de omliggende bossen is het heerlijk wandelen langs de vele bewegwijzerde parcours. U kunt ook een bezoek brengen aan de vele musea, parken, grotten, kastelen, dorpen en landschappen die onze streek rijk is.

Ons dorp is een ideale plek voor een verblijf en ontdekkingstochten in de streek van Rendeux - MarcheDurbuyHottonLa Roche-en-ArdenneSaint-HubertBastogne.

 

Sinds het begin van de gezondheidscrisis, respecteren we de regels van hygiëne: Sociale distancing, het verplicht dragen van het masker in gemeenschappelijke ruimtes, ontbijt per tafel voor twee personen, desinfecterende gel, ....

We kunnen u geen diner aanbieden. Het is niet mogelijk om zelf te koken maar een magnetron staat tot uw beschikking om een gerecht te verwarmen. U kunt genieten van uw maaltijd in onze eetzaal (aan dezelfde tafel als voor uw ontbijt). Jullie kunnen gebruik maken van onze gerechten. Drankjes zijn verkrijgbaar in een koelkast. Diverse restaurants (2 km van ons pension) bieden u zeer goede afhaalmaaltijden. Een supermarkt biedt ook zelfgemaakte gerechten.

Een aangenaam verblijf zal mogelijk zijn dank zij de talrijke wandelingen dicht bij ons pension en de diverse attracties en activiteiten van de regio (zie onze website).
We staan altijd voor u klaar, om te zorgen voor een heerlijk verblijf en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.

Dominique et Benoît

 

Gite

Gastenkamers

 

 

 

 Commissariat Général au Tourisme

Reconnus par le « Commissariat Général au Tourisme » (Région Wallonne)

Gîtes de Wallonie Accueil Champêtre en Wallonie FTLB

Michelin  le guide du routard