A-A+

De gastenkamers

Dominique en Benoît zijn “mensen van hier” zoals het in de volksmond klinkt. Ze komen uit een landbouwersmilieu en besloten een dorpshoeve over te nemen om er gastenkamers in onder te brengen.

Het volledig gerenoveerde huis heeft zijn authentieke karakter behouden, met dikke muren in natuursteen, vakwerkgevels, zijn leien dak, de terrastuin en de moestuin.

Dominique en Benoît hebben een neus voor mooie dingen en heel wat fraaie objecten gevonden om hun huis gezellig in te richten. De woonstede kreeg antieke meubelen en werd aangekleed in heldere en frisse tinten.

De eetkamers zijn ronduit prachtig met houtwerk, mooie oude meubelen en de grote schoorsteen met open haard. ‘s Ochtends kunt u bijschuiven aan de grote tafel voor een heerlijk ontbijt in het gezelschap van de andere gasten. Op tafel vindt u producten van de hoeve, uit de streek en uit de tuin, zoals appelsap, huisgemaakte jam, honing, siroop, smeerpasta van een ambachtelijk chocoladebedrijf uit de streek, Ardense kaas en ham, enz.

In de slaapkamers kunnen 2 tot 5 personen logeren. Ze zijn mooi ingericht (zoldering en plankenvloer in eik) en aangekleed (zithoek met televisie, koelkast enz.). Elke kamer heeft een badkamer met douche of ligbad, wastafel, wc, zeep, shampoo, haardroger, enz. Het comfort, de kalmte en de rust komen u zo tegemoet.

Achter de hofstede ligt een grote bloementuin met een houten terras. U kunt er wandelen of comfortabel genieten in een ligstoel. U vindt er ook konijnen, geiten, hoenderen en pony’s.

WIFIIn ons gastenhuis is er een internetverbinding (wifi) beschikbaar. Gratis parkeergelegenheid is vlakbij.

Tarieven

 

“Comfort” kamer:

Charmekamer met zoldering en plankenvloer in eik, zetels, tv, koelkast, badkamer (douche, wastafel, wc, zeep, shampoo, haardroger, enz.), wifi. Dubbel bed. Internetverbinding.


“Groot comfort” kamers:

Ruime en charmante kamers met zoldering en plankenvloer in eik, zithoek met tv, koelkast, badkamer (douche of ligbad, wastafel, wc, zeep, shampoo, haardroger, enz.). Uitzicht op de tuin of de mooie binnenhof, internettoegang.


Kamers in de oude schuur:

Zeer ruime en charmante kamer met plankenvloer en indrukwekkende gebinten in eik. Zithoek met tv en koelkast, badkamer (douche of ligbad, wastafel, wc, zeep, shampoo, haardroger enz.). Internettoegang.
De hal van die 2 kamers geeft toegang tot een hoger gelegen terras waar u naar hartenlust kunt ontspannen.